2282071277 6978898962 Καλυβάρι, Άνδρος
Search Close
hero image
 
 
 
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΜΠΟΘΟΣ ΠΕΤΡΟΣ | Οικοδομικές Εργασίες Άνδρος


Τα χρώματα σε έναν χώρο σίγουρα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, τόσο στην ψυχολογία μας, όσο και στο αισθητικό αποτέλεσμα. 

Ένας όμορφα βαμμένος χώρος με σωστό συνδυασμό χρωμάτων αναδεικνύεται και κρύβει τις όποιες δομικές του ατέλειες, ενώ το αντίθετο συμβαίνει όταν το σπίτι δεν είναι σωστά βαμμένο. 

Εάν βαρεθήκατε το χρώμα του κτιρίου σας και θέλετε κάτι διαφορετικό ή εάν θέλετε απλά να φρεσκάρετε το κτίριό σας, η επιχείρηση μας “ΜΠΟΘΟΣ ΠΕΤΡΟΣ” η οποία εδρεύει στην Άνδρο, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των ελαιοχρωματισμών είναι σε θέση να σας προτείνει όμορφες και μοντέρνες ιδέες για το βάψιμο του κτιρίου σας αλλά και να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
 

 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Οικίες
  Εξοχικά
  Ξενοδοχεία
  Καταστήματα
  Εστιατόρια
  Καφετέριες
και οποιονδήποτε χώρο
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να βάψει από ένα δωμάτιο ή ένα ολόκληρη σπίτι έως μία μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά χρώματα για το χώρο σας.

ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Παρακολουθούμε συνεχώς τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις στους ελαιοχρωματισμούς, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε πάντα φρέσκιες ιδέες και λύσεις για τον χώρο σας. 

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα επώνυμα και ποιοτικά, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα ενώ φροντίζουμε να ακολουθούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής. 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ