2282071277 6978898962 Καλυβάρι, Άνδρος
Search Close
hero image
 
 
 
 
 
ΜΠΟΘΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Οικοδομικές Εργασίες Άνδρος - Κατασκευές & Ανακαινίσεις Κτιρίων - Μονώσεις & Ελαιοχρωματισμοί Άνδρος


Η επιχείρηση μας “ΜΠΟΘΟΣ ΠΕΤΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Άνδρο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της οικοδομής, προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια οικοδομικές εργασίες υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Διαθέτοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και υπεύθυνα συνεργεία μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε οικοδομική εργασία επιθυμείτε αλλά και την ολοκληρωτική ανακαίνιση ή κατασκευή του κτιρίου σας σε συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες.  

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς, χτισίματα, επενδύσεις με πέτρα, πλακοστρώσεις αλλά και ολοκληρωμένες ανακαινίσεις οικιών, εξοχικών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Άνδρος. Ειδικευόμαστε στις μονώσεις, παρέχοντας ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις για την αποτελεσματική μόνωση κάθε χώρου. 
 

 
 
 
Με συνέπεια
επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, μπορούμε να χτίσουμε τα όνειρα σας και να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για όλες τις οικοδομικές εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε μοναδικές και οικονομικές λύσεις. Λύσεις και προτάσεις που θα αναδείξουν και θα ανανεώσουν τον χώρο σας αλλά και θα εναρμονίζονται πλήρως με το δικό σας προσωπικό στιλ. 

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη, ακόμα και μετά την παράδοση του έργου. Φιλοσοφία μας να αναζητούμε διαρκώς για νέες ιδέες ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε φρέσκιες ιδέες, καθώς και να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα εργασιών.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Άνδρο, αλλά και χάρη στην συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία σε όλη την Άνδρο. 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας 

για να συζητήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε να κάνετε στον χώρο σας και να σας δώσουμε τις δικές μας προτάσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας σε ένα καλαίσθητο και ζεστό περιβάλλον. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Άνδρο.