2282071277 6978898962 Καλυβάρι, Άνδρος
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΜΠΟΘΟΣ ΠΕΤΡΟΣ | Οικοδομικές Εργασίες Άνδρος


Η επιχείρηση μας “ΜΠΟΘΟΣ ΠΕΤΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Άνδρο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την κατασκευή, την ανακαίνιση αλλά και την αναπαλαίωση κάθε κτιρίου σε όλη την Άνδρο.

Με αφετηρία την μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της οικοδομικής, τα εξειδικευμένα συνεργεία, την φαντασία και την τεχνογνωσία μας παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα έργα υψηλής ποιότητας, σε οικονομικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αφού ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες σας, συντάσσει την καταλληλότερη μελέτη, καθορίζει το τελικό κόστος, ορίζει από κοινού το χρονοδιάγραμμα και ξεκινάει την άμεση κατασκευή του έργου.
 
 

 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χωματουργικές Εργασίες
  Χτισίματα - Γκρεμίσματα
  Σοβατίσματα
  Ελαιοχρωματισμούς
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
  Κουφώματα Αλουμινίου
  Μονώσεις Κτιρίων
 
 
 
  Χτισίματα - Επενδύσεις Πέτρας
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Μαρμάρων
  Κατασκευές Γυψοσανίδας
  Ξυλουργικές Εργασίες & Κατασκευές
  Σιδηροκατασκευές
και οποιαδήποτε άλλη εργασία που σας εξασφαλίσει τον χώρο σας έτοιμο άμεσα και οικονομικά.
 
 
 
 
Συνεργαζόμενοι με αξιόπιστους και έμπιστους συνεργάτες, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας, την πλήρη κατασκευή, ανακαίνιση ή αναπαλαίωση της οικίας, του εξοχικού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής χωρίς όμως να επηρεάζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ