2282071277 6978898962 Καλυβάρι, Άνδρος
Search Close
 
 
 
 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
ΜΠΟΘΟΣ ΠΕΤΡΟΣ | Οικοδομικές Εργασίες Άνδρος


Η μόνωση σε κάθε κτίριο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για αρκετούς λόγους. Το σημαντικότερο είναι ότι προστατεύει το κτίριο το χειμώνα από τις θερμικές απώλειες και την υγρασία, ενώ το καλοκαίρι εμποδίζει τη θερμότητα του περιβάλλοντος να εισχωρήσει στον εσωτερικό χώρο.

Η επιλογή της μόνωσης που απαιτείται για κάθε κτίριο, είναι ανάλογη με την παρούσα κατάσταση του δώματος, την παλαιότητά του και την χρήση που θα έχει μετά την εφαρμογή της.

Η επιχείρησή μας “ΜΠΟΘΟΣ ΠΕΤΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Άνδρο,  ειδικεύεται στην σωστή και αποτελεσματική μόνωση κάθε κτιρίου. Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της οικοδομής μπορούμε να αναλάβουμε την αποτελεσματική μόνωση του κτιρίου σας, άμεσα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 

 
 
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΟΝΩΣΗΣ

Η θερμομόνωση, υγρομόνωση και θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας πραγματοποιείται με τα πιο ανθεκτικά και άριστης ποιότητας υλικά για άριστα αποτελέσματα εργασιών.

Το έμπειρο προσωπικό μας αφού μελετήσει το χώρο σας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Άνδρο.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς κακοτεχνίες, φροντίζουμε πάντα ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ